achtergrond

zaterdag 23 maart 2013

Van alles wat

Het is druk en rommelig hier. Wel met veel leuke dingen hoor. Vorig weekend zaten we in Breda en dit weekend heb ik fotowerkgroep en morgen ga ik naar de Hermitage in Amsterdam. Er is een tentoonstelling van Vincent van Gogh, en een over Peter de Grote en daar ga ik met onze jongste zoon naartoe.

onderweg naar Breda

Het is nog steeds verschrikkelijk koud, het is inmiddels 21 maart maar het leek vandaag met een gevoeltemperatuur van -15 wel hartje winter en de lente laat nog steeds op zich wachten.
We waren met de fotowerkgroep naar Schoorl om langs de roetroute foto's te maken. En allemachtig wat was het koud, maar natuurlijk was het ook leuk en gezellig om met elkaar op pad te gaan. Hier een paar foto's


Ook ben ik nog steeds aan de knutsel, ik heb wat kaartjes gemaakt. En heb meegedaan met een fotoswap op het SA forum.

Deze lay out heb ik gemaakt voor Jenny, en ik hoop dat ze hem leuk vind. Ik heb van haar ook een prachtig lootje gekregen, en die zal ik morgen op de foto zetten.
 En omdat de lente nog steeds buiten niet te zien is, moet je die maar een beetje naar binnen halen. Dus ik heb mezelf getracteerd op een grote bos tulpen.

1 opmerking:

Je@net zei

Mooi kaartje en een leuke lo, Rieni, die gaat vast bij Jenny in de smaak vallen!
Goed idee om het voorjaar maar vast in huis te halen, want voorlopig zijn we die kou nog niet kwijt :o(