achtergrond

woensdag 31 juli 2013

Vakantie

Na een maand stilte ben ik er weer. We hebben een heerlijke vakantie gehad van wel 4 weken.  De heenreis hebben we zeer rustig aan gedaan. Door de regen zijn we een extra dag in Troyes blijven staan, en hebben we gewinkeld in een reuze outlet. Een soort bataviastad maar dan veel groter. Ik ben geslaagd voor een fijne levis spijkerbroek. Daarna weer op pad en wel richting  Gap, richting de Alpen. Leuke camping, mooi omgeving, maar het weer was zeer onbetrouwbaar. De ochtenden gingen nog wel, maar iedere middag om een uur of 3 trok het dicht en begon het te regenen, en tegen de tijd dat we naar bed gingen regende het nog steeds. Niet echt het weer waar ik een vakantie gevoel van krijg. Dus na een week zijn we verder getrokken.
Deze keer naar een plek waar we van weten dat het eigenlijk altijd mooi weer is. st Ambroix. Geen onbekende vakantie bestemming, maar een gebied en een camping waar ik me zeer op mijn gemak voel. We konden een fijne schaduwrijke plek krijgen voor 12 dagen, dus daarna moesten we wat anders. Geen probleem. Bart en Claar kwamen ook onze kant op en we hebben een dag of 6 samen op de camping gestaan, gezellig.Daarna moesten we dus wat anders, volgens de weerberichten was het overal in frankrijk mooi weer en zijn we dus iets naar het noorden opgeschoven naar Lac de Naussac, en dat hadden we achteraf beter niet kunnen doen. Wat een regen hebben we daar gehad zeg. Eigenlijk waren er in de week dat we er gestaan hebben maar twee mooie dagen. De andere dagen was het bewolkt, regenachtig, we hebben zelfs hagelstenen gehad en heel veel wind. Ik ben helemaal genezen van bergen en op hoogte staan. Volgend jaar gaan we maar gewoon weer naar de provence, jaja ik weet het, ik ben een mooi weer campeerder :)


Hier wat foto's van deze vakantie, gemaakt met mijn panasonic FZ50. Mijn Olympus is nog steeds in reparatie. Ik zal eens bellen of ze al wat weten. Maar ik was heel blij dat ik toch nog een camera bij me had.

3 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Aan de foto's is niet te zien dat jullie niet zo'n mooi weer hebben gehad prachtige plaatjes weer Rieni en fijn dat jullie weer terug zijn. Enne ik ben ook een mooi weer kampeerder hoor. Hou het na een dagje regen al voor gezien. Zo leuk dat je dit allemaal met ons deelt.

Lida zei

Wat zijn dat mooie foto,s
die je heb gemaakt!!

groetjes Lida

Yvon van Heugten Doensen zei

Super mooie foto`s en heb ene vermoeden al welke camera dat je bij je hebt je maakt gewoon geweldige foto`s volgens mij nog wel met ene wegwerpcameraatje een genot om te bekijken. jammer dat jullie die ene week minder weer hebben gehad dus volgend jaar toch maar naar je gevoel luisteren.

Groetjes yvon