donderdag 24 oktober 2013

Van alles wat

Hier weer eens een van alles wat blogje. Ik begin met te vertellen dat ik in de top drie stond met dit kaartje bij scraplezier. Het was de eerste keer dat ik daar meedeed, dus dat is wel erg leuk.

Vandaag zijn Gerda en ik weer aan de wandel geweest. het was de tweede keer dit seizoen, en we moeten nog wel wat wandel conditie krijgen. Maar wat was het lekker, het zonnetje was er bij, en als je uit de wind liep was het heerlijk.
Natuurlijk op paddenstoelenjacht. En er waren er nog heel veel te vinden. Ook heel veel rood met witte stippen exemplaren.
Kijk, zo ziet dat er dan uit.

Maar er was natuurlijk nog meer moois te zien, het bos is nu zo mooi met al die kleuren.
Ook wil ik jullie nog twee haak projecten laten zien, ik geloof dat ik ze al eens heb laten zien, maar ze zijn inmiddels een stuk gevorderd, dus een update is dan wel leuk.
Eerst een bloemendeken van katoen. Het patroon komt uit een boek van Arne en Carlos.

Het is nog lang niet af, maar dat geeft niet. Het is leuk werk en je wordt toch helemaal blij van zoveel kleurtjes.
Het volgende project is ook zeer kleurrijk, en moet ook een deken worden. Deze schiet wel beter op. Ik gebruik acryl garen en haaknaald 4.

Zo dan zijn jullie weer op de hoogte. Ook in het museum is het nog druk zo de laatste weken dat we open zijn. Met ingang van 4 nov. zijn we door de week dicht en alleen de zondagen geopend. Natuurlijk zijn we dan wel de vakantie open hoor.
Kijken of ik nog een museum foto kan vinden, en dan sluit in dit alles wat berichtje af.

2 opmerkingen:

Herma zei

Wat een mooie dekens Rieni en heerlijke kleuren.
Gr. Herma

nit@ zei

Ik val in herhaling rieni maar de foto's die jij maakt: prachtig!!
Je dekens vind ik ook super.

groetjes
anita

Mixed Media

Laatst stond Marlene bij me op de stoep met een pakketje, daarin zat de nieuwe serie die zij ontworpen heeft. Ik was er beduusd van. Maar ...