achtergrond

zondag 12 juli 2015

weer thuis

we zijn inmiddels al weer een week thuis, en het was een heftige en drukke week. Er gebeurde opeens van alles. De zoon van mijn vriendin ligt sinds zondag in het VU met een hoge dwarslaesie. Ik ben de hele zondag met haar in ht ziekenhuis geweest. Er komt dan wel opeens een abrupt einde aan je vakantie. Verder steunen we haar daar waar we kunnen, Natuurlijk ook al bij mijn vader geweest en er ligt ook een hele administratie voor mijn broer te wachten.
Ook zit ik nu in het bestuur van de fotoclub eb heb de eerste vergadering gehad. Ik moet me nog wel wat inlezen geloof ik.

Het was prachtig weer de laatste dagen en dat is heerlijk, buiten eten en lekker in en uit lopen, beetje in de tuin klungelen, daar wordt ik blij van.

Ook ben ik op de fiets naar Schagen op en neer geweest, mijn fiets moest voor een controle beurt. Er waren wat dingetjes en die worden as donderdag opgelost.

Nu weer het ritme van alledag te pakken zien te krijgen, en dat vind ik altijd best lastig na de vakantie, maar ik doe mijn best. Hier nog wat foto's van de laatste dagen, en ik hoop ook weer aan de freubel te gaan.
 Onderweg naar huisGeen opmerkingen: