achtergrond

zondag 25 januari 2015

ATC


en weer twee nieuwe ATC kaartjes.

vrijdag 23 januari 2015

ATC-tjes


Ik ben sinds kort lid van een ATC ruil groep op facebook en ik ben weer druk met kaartjes maken en ruilen. Deze kaartjes zijn niet allemaal nieuw, maar ik weet ook niet meer of ik ze al had laten zien.


zondag 18 januari 2015

kaartje

Ook maar weer eens een kaartje gemaakt. Een mannenkaartje deze keer. Dat blijft toch altijd lastig. Maar ik vind deze wel geslaagd.

dinsdag 13 januari 2015

haken

Week twee van de crochet along 2015 is ook weer af. Inmiddels is het al een aardig vierkant geworden. Ik denk dat hij al zo'n 30x30 cm is. Het zal dus een behoorlijk groot vierkant worden. Aanstaande vrijdag komt week drie weer op de groep dus dan kan ik weer verder.

vrijdag 9 januari 2015

december daily


Ondertussen is mijn december daily van 2014 ook weer af. Niet alle dagen hebben een foto, soms ben ik het gewoonweg vergeten en soms had ik geen zin of geen onderwerp, maar ook zonder dagelijkse foto is het weer een mooi overzicht geworden. Ik heb niet alle tekstbladzijden op de foto gezet, maar in alle pockets zitten bladen met tekst en ook heb ik nog wat omklap bladzijden gemaakt. Het is weer een mooi december boek geworden waar ik met plezier door heen blader.

dinsdag 6 januari 2015

amsterdam light festival30 december ben ik nog een keer naar het Amsterdam light festival geweest. Nu samen met Bart, Kees en Laura. De laatste twee voor de gezelligheid en B en ik voor het fotograferen. Het was een gezellige avond en het resultaat van het fotograferen mag er ook zijn.


zaterdag 3 januari 2015

Haken

Een nieuw jaar, een nieuw project, ik heb ook op het gebied van mixed media iets in mijn hoofd, maar dat wil er nog niet uit komen, dus dat blijft nog even sudderen. Maar ik ben wel met een nieuw haakproject begonnen. De crocker along 2015. We beginnen deze keer met een grote granny en haken daaromheen. Het wordt dus een vierkante deken.
Ik zie op de facebookgroep prachtige kleurcombinaties langskomen, maar ja ik ben ik, en ik doe altijd maar wat.
Dus gewoon beginnen met dat wat ik nog heb, en verder af en toe wat bijkopen als ik te kort kom. Wit en grijs worden wel steeds herhaald, maar verder, we zullen het wel zien.

Hier alvast het begin, met de mand waar ik voorverlopig nog uit kan putten.


donderdag 1 januari 2015

2015

En dan zijn we in 2015 beland. Het afgelopen jaar is enorm snel gegaan. Met hoogte en diepte punten zoals ieder jaar, want zo zit het leven nou eenmaal in elkaar. Ik wen al mijn lezers een goed en gezond nieuw jaar, en dat je dromen groot en klein uit mogen komen.