achtergrond

donderdag 28 april 2016

dagelijkse dingen

Ik ben er nog hoor, en doe ook van alles, maar aan bloggen lijk ik wel n iet toe te komen. Ik ben verder gegaan met de gelli plate te ontdekken, Lekker met verf smeren (hoewel er heel veel uitgedroogd was in mijn doos verf), oude stempels her ontdekken, hierbij zijn die ouwe foamstempels heel leuk, en zo een beetje aanmodderen. Ook ben ik weer regelmatig met mijn camera op stap. Zo'n camera die gewoon doet wat je wilt is fijn hoor, hoewel ik me nog wel kaal voel met maar een lens. Ik ben afgelopen zaterdag met een groep van de fotoclub op pad geweest naar Friesland om daar te fotograferen, en dat was erg leuk. Altijd zo leuk om te zien dat iedereen zich toch op andere dingen concentreert om te fotograferen. na afloop heerlijk wezen eten met zijn allen, kortom een super dag.
Verder gaat het met mezelf ok, mijn knieƫn gooien regelmatig roet in het eten qua pijn, maar met behulp van de fysio gaat het redelijk. Maar ik zal toch eens richting ziekenhuis moeten om er eens gedegen naar te laten kijken. Tja, in dit gevalletje ben ik erg van uitstellen. Volgende week mag ik wel naar de KNO arts, ik heb na mijn oorontsteking van bijna een jaar terug, regelmatig terug kerende oorpijn, dus daar moet naar gekeken worden.
En nu eerst maar eens wat foto's van de afgelopen tijd :)

1 opmerking:

Yvon van Heugten Doensen zei

Ben zelf ook te weinig op mijn blog helaas, maar dacht nu ga ik eens bloggen en natuurlijk wil ik jou mooie blog niet overslaan. Je verrast me iedere keer weer met geweldige foto`s, het is niet aan je foto`s te zien dat je er maar een lens bij hebt wat zijn het weer plaatsen. Ik mis de tulpenvelden (helaas niet heen kunnen gaan dit jaar sniksnik wegens een liesblessure) nu moe ik wachten tot volgend jaar. En dan die foto`s van die dakpannen wow dat is toch wel een beetje mijn favoriet, van al dit pracht en praal.

Liefs Yvon