vrijdag 19 februari 2016

Varen..

Nou ja varen, niet echt hoor, maar dit hoort wel een beetje onder het kopje varen. We zijn druk bezig met de Prins Hendrik op te knappen, en als ik kan ben ik ook de maandagen present. Afgelopen maandag was Janneke van de KNRM er en heeft deze groepsfoto gemaakt voor het KNRM nieuws. Je kunt me niet erg goed zen, maar ik sta er toch echt op, zoeken maar :)


Van alles wat

Ik ben sinds gister in het bezit van een nieuwe camera, mijn Olympus heeft jammer genoeg de geest gegeven. Ik had hevig overbelichte foto's terwijl alle instellingen gewoon goe waren. Dus gister naar Alkmaar naar de camera winkel. En omdat Olympus geen DSLR camera's meer maakt moest ik over naar een nieuw merk en/of systeem. Het is uiteindelijk een Sony A7 II geworden, een systeem camera. Dus ik heb met pijn in mijn hart en bibbers in mijn lijf afscheid genomen van mijn ouwe trouwe camera.
Vandaag ben ik op stap geweest om hem eens rustig uit te proberen, en dat valt nog niet mee. Het is toch wel een andere manier van fotograferen.
Kijk dit is hem.
En hier wat foto's die ik ermee gemaakt heb.





zondag 14 februari 2016

Scrappen

Hier weer eens een lay out. Deze is gemaakt voor een uitdaging op het SA forum.


oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...