achtergrond

donderdag 29 juni 2017

Van alles wat.

Ik heb al een maand niets geblogd, en dat is best wel uitzonderlijk. Maar door de kanker, is mijn hele leven op zijn kop, en valt het af en toe niet mee om je tot de gewone dingen te zetten. het ziek zijn voert toch wel erg vaak de boventoon.
Inmiddels heb ik de laatste chemo gehad, en we hopen nu toch wel weer op te knappen en met behulp van de fysio ook de conditie weer wat op pijl te krijgen. Ik ben benieuwd.
Ook de laatste MRI was goed, er zijn gelukkig geen afwijkingen in de hersenen gevonden. Eigenlijk wisten we dat al wel hoor, maar toch fijn dat er nog een bevestiging is.

En natuurlijk ben ik niet alleen maar ziek, maar door de slechte conditie doe ik niet erg veel. Zo af en toe een kaartje maken en ik wil proberen wat met project live te gaan doen. Wat makkelijke lay outs, eens zien of het wat voor me is.

Gewoon een blij kaartje.

3 opmerkingen:

M@ureen zei

Wat een leuk, vrolijk kaartje is het geworden Reini!

Veel beterschap gewenst, hoop dat je je binnenkort beter gaat voelen!

Greetz,
Maureen.

Lenet zei

Fijn dat je ondanks alles toch nog een beetje fut hebt om toch wat te freubelen. Heel veel beterschapen sterkte. hoop dat je je conditie weer snel een beetje op pijl hebt.

Margot zei

Wat goed om te horen dat je je laatste chemo gehad hebt en dat het in principe goed met je gaat. De conditie zal zijn tijd wel nodig hebben, dus neem die er ook rustig voor.

Sterkte met opknappen en hopelijk beetje bij beetje weer energie om je hobby's op te pakken.