achtergrond

zondag 1 februari 2009

Engeland

Even een kort berichtje, we zijn veilig en wel in Engeland aangekomen. De bootocht ging zeer voorspoedig, het was een rustige zee deze keer. Ik heb zelfs redelijk goed geslapen, en we kwamen keurig op tijd in Hull aan. Daarna hadden we even vertraging omdat alle auto's werden doorzocht, nou ja doorzocht, maar toch alle achterkleppen moesten open. Na een goede autorit waren we ongeveer om 10.30uur op de plaats van bestemming. En weet je het sneeuwde hier, misschien in Nederland ook wel hoor, maar hier was het ook even wit. Nog geen foto's gemaakt, een mens kan ook wel eens geen puf hebben om met een fototoestel te slepen, ja, zelfs ik heb dat wel eens.

dus nog even geen foto's, maar die houden jullie te goed, vermoedelijk tot ik weer in Nederland ben want ik krijg mijn eigen computer hier niet op het netwerk, ik zit dus even op een leen laptop.Ik zal van de week nog wel een keer langskomen om een berichtje te posten en jullie up nto date te houden.

8 opmerkingen:

Monique zei

Lees dat jullie het al weer reuze naar jullie zin hebben. kan niet wachten op je terugkomst met mooie foto's en natuurlijk ook weer mooie lootjes of boekje wat je eer van gaat maken.
Nogmaals veel plezier en geniet ervan. Je hebt het weer verdiend.

Groetjes Monique

Hanneke zei

Veel plezier in the UK!!

xoxo

Nit@ zei

fijn dat je veilig aangekomen bent rieni!

Heidie zei

heel veel plezier.
groetjes Heidie

Frumpies world zei

Fijn dat de overtocht goed gegaan is en dan meteen sneeuw!! Heel veel plezier de komende dagen...xxxWendy.

Jackie zei

Wij hebben nu ook eindelijk sneeuw...
Geniet er van daar...

En verwacht echt wel wat mooi foto's van je...

Anja (scrappie) zei

Heerlijk Rieni heel veel plezier daaro en ben zeer benieuwd naar al die mooie foto's die je ongetwijfeld weer zult maken.

Maaike zei

Veel plezier Rieni en ook ik ben weer reuze benieuwd naar je foto's!