achtergrond

donderdag 4 juni 2009

AmsterdamVandaag ben ik toch wel wat onverwachts naar Amsterdam geweest. Een dagje uit kost me gewoon nog steeds veel energie en dan doe je het gewoon maar niet. Nu dus wel. Dan morgen maar een off-day, maar deze heerlijke dag heb ik te pakken.

En even voor de mannen, nee ik heb jullie niet gebeld, dat doen we de volgende keer wel weer, deze was even alleen voor mezelf.

Ik ben begonnnen op de Albert Cuijp waar ik lekkker over de markt heb gestruind en een hele gave lint en bandjes winkel heb ontdekt. Daar heb ik mijn eerste aankopen gedaan, wat lint, band en vilt.
Toen op naar de Blond winkel, waar ik jammer genoeg geen foto's mocht maken, maar daar heeft aankoop twee plaats gevonden, een schaaltje en een mok. Zo krijg ik al een aardige verzameling.

Hup weer op de tram en ik ben er toen op het spui uitgegaan om naar Vlieger te lopen voor papier, ze hebben dan wel geen scrappapier maar wel heel veel andere mooie dingen, zoals boekbindringen, A4 papier voor kaarten, potloden, krijt, ach ik vind het nog steeds een soort walhalla, en kan er echt heel lang rond struinen.

Toen eerst maar eens wat gegeten bij La PLace en daarna door de Kalverstraat naar Posthumus en door naar de negen straatjes. Kortom een dag in een stad die ik nog steeds heel erg leuk vind, langs de grachten en door de straatjes en steegjes gelopen.
Ik heb een heerlijke dag gehad, en ik moet het gewoon weer eens wat vaker gaan doen.

12 opmerkingen:

Riƫtta zei

Klinkt als een superdagje... lekker neuzen en sfeersnuiven... en ik heb je aankopen op het forum gezien, veel plezier ermee!

Hester zei

Gewoon van genieten Rieni! Elke mooie dag is er een! En dit was er een zo te lezen.

Maryke zei

heerlijk om zo´n dag te hebben. je hebt weer super foto´s gemaakt!!!
leuke aankopen!

Jackie zei

Heerlijk toch even zo'n dagje voor je zelf..

Ga zondag naar Amsterdam, fotocursus doen, heb er zin in..

Wendy Schoonhoven zei

Je aankopen zijn leuk maar je foto's zijn weer prachtig, heerlijk dat je ons zo even mee laat genieten van je dagje uit!! Groetjes, Wendy.

Monique zei

Dat klink als een heerlijke dag. Ben benieuwd naar je aankopen.

paula zei

ik geloof zeker dat je hebt genoten heerlijk lekker shoppen en kijken in Amsterdam zalig
nog bedankt voor je mail
groetjes Paula

Anja (scrappie) zei

Heerlijk zo'n dagje uit voor jezelf en prachtige plaatjes heeft die dag je weer opgeleverd naast de inkopen die je hebt gedaan.

Marga zei

Klinkt allemaal weer super Rieni. En wat een plaatjes!!!!

yvon/stampidoe zei

geweldig wat een genot deze foto`s

Margot zei

Groot gelijk heb je om even een dagje voor jezelf te pakken. Hopelijk heb je het vandaag niet te hard moeten bekopen!

me-bear zei

Mooie foto's en er zitten een paar heel "scrapbare" tussen ook! Heerlijk hoor, zo'n onverwacht dagje Amsterdam!

xx Monica