achtergrond

maandag 23 november 2009

van alles wat

Een blogberichtje met van alles en nog wat.

eerst maar eens een update over mijn vader, het gaat gelukkig wel wat beter, en ik hoop dat we op de goede weg zijn. Wat wel jammer is dat hij zijn zelfvertrouwen volledig kwijt is en daarom niet alleen meer de straat op durft. Een vervelend probleem waar ik zo ook even geen oplossing voor heb. misschien een vrijwilligers organisatie die zo af en toe met hem boodschappen gaat doen. Ik moet er eens rustig over gaan nadenken.

Maar ik heb ook weer gescrapt, en dat is wel goed nieuws, Want dat betekend dat ik rustiger ben en beter in mijn vel zit. Gelukkkig want helemaal niet creatief meer zijn is geen prettig gevoel.

En ik heb me helemaal uitgeleefd van het weekend, verschillende kaarten gemaakt en een lay out.

drie kaartjes heb ik gelift van een kaart van het blog van Hanneke. Maar de lay out is helemaal van mezelf. De foto's zijn afgelopen augustus gemaakt in het Zuiderzeemuseum.5 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten en een lo heb je gemaakt. En fijn om te horen dat het met je vader een stuk beter gaat

groetjes Heidie

Anoniem zei

He Rieni, fijn om te horen dat je weer wat beter in je vel zit en je je weer een beetje kunt ontspannen!

Leuke kaartjes en een mooie LO, helemaal niet op zijn Rieni's (LOL)

Hanneke zei

Blij te horen dat je weer ietsje beter in je velletje zit!! Leuk om te zien dat ik inspiratie voor je mocht wezen!
Mooie lo en kaarten!!

Liefs,
Hanneke

McMGrad89 zei

First of all. Cute cards.

Ik ben blij dat je vader is beter. Zijn er organisaties om hem te helpen?
In Amerika hebben we volwassen dagopvang (adult day care).

We also have "senior centers" for older people to visit and meet with friends their age, but I can't write that in dutch. :-)

I hope it all works out.

Wendy Schoonhoven zei

Prachtige kaarten heb je gemaakt zeg. Werkt lekker onstpannend hè? Dat ontbreken van het zelfvertrouwen bij je vader begrijp ik wel, ik zie het bij mijn eigen vader ook ook al heeft het een andere oorzaak. Geef hem wat tijd en geef ook veel complimenten aan hem. Laat hem weten dat jullie er voor hem zijn en verder moet je de tijd zijn werk laten doen. Veel sterkte nog, ook voor jezelf, het is niet makkelijk dit te zien en je eigen gevoelens nog te verwerken. Groetjes, Wendy.