vrijdag 29 mei 2009

dinsdag 26 mei 2009

Scrappen




een boekje voor Hans zijn verjaardag.

Lay out van KOEN

Kaartje voor in de voorraad bak

zaterdag 23 mei 2009

het Strand



Deze foto's zijn dinsdagavond gemaakt hier op het strand. Het was zulk heerlijk weer dat ik 's avonds nog even die kant op geweest en het was heerlijk!!!

vrijdag 22 mei 2009

Scrappen


Deze lay out heb ik gisteravond gemaakt bij een onlinecrop op het SA forum

zondag 17 mei 2009

Volendam en Marken

MARKEN

VOLENDAM


Gister ben ik met een stel meiden, Jacqueline, Simone, Esher en Margot, een dag op stap geweest naar Volendam en Marken. Ik ben met de trein die kant opgegaan en Margot heeft me weer, heel lief, van het station opgehaald. Deze keer was het Sloterdijk, en daar vandaan zijn we naar Volendam gereden. Een parkeerplaats vinden was nog niet super gemakkelijk en we hebben dan ook een heel stuk Volendam vanuit de auto bekeken. Maar uiteindelijk is het gelukt, en het was zelfs het zelfde parkeer terrein waar Jacqueline haar auto had neergezet.
Toen op naar de koffie in het café de Dijk. Even lekker gezeten, bijgekletst en toen op pad. De Dijk is altijd leuk om te zien, en ik heb er natuurlijk als kind al heel wat voetstappen gelaten. Het meeste herkende in niet meer, maar zo hier en daar kwam de herinnering wel weer boven.
Natuurlijk zijn we ook met zijn allen op een echte Volendamse foto gegaan, Ikzelf vind hem erg leuk geworden, (hoewel het thuisfront daar heel anders over dacht)en ook zijn we als echte toeristen met de boot naar Marken geweest

Eigenlijk was Marken leuker om doorheen te lopen als Volendam, het heeft toch meer eigens. En na een lekkere bak chocolade melk zijn we weer richting Volendam gegaan.

Het weer was niet heel geweldig, maar op een bui na hebben we het toch nog droog gehouden, en hebben we weer een hele leuke gezellige dag gehad.

Natuurlijk weer heel veel foto's gemaakt en hier een impressie.

woensdag 13 mei 2009

Scrappen




Deze lay out is gemaakt nav een uitdaging op het SA forum. Mijn uitdaging was, maak een vintage lay out met een Franse titel. Beide vond ik niet gemakkelijk, maar dit is het geworden, en ik hoop dat het vintage genoeg is.

zondag 10 mei 2009

de eerste foto's

De eerste foto's zijn gemaakt met mijn nieuwe camera. Er valt nog heel veel te leren, maar ik ben met deze eerste resultaten niet ontevreden.

Deze foto's zijn in en rond de Rijp gemaakt, een prachtig dorp tussen purmerend en Alkmaar.

We kwamen in deze omgeving terecht op de weg van Amstelveen naar huis. Daar hebben we de gordijnen in Koen zijn kamer opgehangen en ook de koelkast, die we in Langedijk hadden opgehaald, staat op zijn plaats. Van de week gaat Kees nog de lamp ophangen en wat planken aan de muur en dan is het af.

Maar als je dan in deze omgeving rondrijdt dan kun je niets anders zeggen dan dat Nederland heel mooi is.








zaterdag 9 mei 2009

vrijdag 8 mei 2009

Boekje België

Zo eindelijk heb ik ook een België boekje voor mezelf gemaakt. Zowel J als R hebben al een boekje gekregen en ik had nog steeds niets. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht.Het is een boekje geworden met gewone en transparante bladzijden en ik heb twee lijnen van Crate papier gebruikt.












oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...