achtergrond

zondag 14 maart 2010

Langs de Amstel

Vandaag begon niet helemaal zoals we gedacht hadden, ik heb al een paar dagen een zeer onderbeen, en na de tweede nacht niet slapen ben ik eerst bij de HAP geweest. Vermoedelijk is het wondroos en ik heb een ab kuurtje gekregen, nu moet het met 48 uur minder zijn anders terus naar de huisarts, afwachten dus.

Maar gelukkig kon ik al vroeg terecht en duurde het allemaal niet lang en konden we volgens plan naar Amsterdam. Bart en C moesten vandaag roeien en we zouden met Koen en I gaan lunchen, dus eerst de jeugd opgehaald een restaurant langs de Amstel gezocht en lekker gegeten.
Ondertussen zagen we de boten al langs komen en ben ik naar buiten gegaan met mijn camera om eens even te gaan kijken, en als je dan langs de Amstel loopt kom je van alles tegen, en dat zijn niet alleen roeiboten.

We hebben ze allebei zien roeien en verkleumd hebben we om een uur of half zes de auto weer opgezocht. Voor de volgende wedstrijd bestellen we een zonnetje en wat minder wind, dan is roeien kijken nog leuker.5 opmerkingen:

Anoniem zei

Rieni, je gaat me toch niet vertellen dat je donderdag niet kunt lopen he?????

Is murphy weer bezig????

In ieder geval heel veel beterschap.

Lenet zei

Prachtige foto's weer , en beterschap met je been.

Angelique zei

Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt. Heel veel sterkte met je been.

Grtjes Angelique

McMGrad89 zei

Pretty photos. We have the same tree creature in my mother's front yard. My dad bought it for her in North Carolina. Very cute.

Cora Hoekstra zei

die boot van de 3 gezusters en Rieni is leuk, en de rest is ook prachtig. Het is toch wat he als ze klein zijn sta je langs de lijn en als zo groot zijn langs de waterkant.
Gaat het al weer wat beter met je been?