zondag 30 mei 2010

scrappen


Een lay out met een foto van twee jaar geleden. ooit af laten drukken en er vervolgens niets meedoen. Maar dan opeens komt hij van pas. Dit papier past er echt perfect bij.
papier is van BoBunny

nog twee skinnies



en beide zijn ook al weer geruild.

donderdag 27 mei 2010

Skinnies



Deze skinnies heb ik al een poosje terug gemaakt, maar hier nog niet laten zien. Dus bij deze. Het formaat is iets groter dan een ATC tje en dat geeft toch weer andere mogelijkheden.

dinsdag 25 mei 2010

Onderweg


en dan is het weer tijd om richting huis te gaan. We hebben het rustig aan gedaan en hebben een stop gehouden om te eten, een stop in Maarn en een stop in Amersfoort, die laatste twee waren om vrienden bezoeken die we misschien wel veel te weinig zien, en nu we er bijna langs reden was het een goede reden om bij ze op de koffie en thee te gaan.
De foto's zijn gemaakt op de terugweg tussen Elst en Maarn. Het ziet er daar toch weer heel anders uit als hier in de kop van noord-holland.
Het was al met al een heerlijk weekend

Kröller Müller museum


We zijn ook in het Kröller Müller museum museum geweest. De auto hebben we in Schaarsbergen gezet en toen op de fiets naar het museum. Nou fiets ik natuurlijk liever op mijn eigen fiets, maar ala, het witte fietsenplan werkt prima, en op zicht fietsten ze ook wel goed, dus de 10km was goed te doen.
Het museum en de beeldentuin bekeken en daarna weer terug op de fiets naar de auto. Jammer genoeg snapt niet iedereen de filosofie achter het fietsenplan en vonden we heel veel fietsen toch aan elkaar geketend, zo van ik heb een fiets en wil heb houden ook. En ook de buitenlandse toeristen begrepen niet helemaal dat ze de fiets gewoon neer moesten zetten en dat iemand anders er dan weer gebruik van kan maken.
Na even wachten en een gesprekje konden we dan toch weer op de fiets en konden we weer in de massa storten. En dat laatste vonden we toch wel heel jammer. De hoge Veluwe is echt een oord voor hordes toeristen geworden die zich allemaal op het zelfde fietspad moeten storten. Dus de volgende keer gaan we maar gewoon in Schoorl fietsen ofzo. Net zo leuk, en wel zo rustig.



zondag 23 mei 2010


gister zijn we in de tuinen van Appeltern geweest. Wat is het daar mooi. En er bloeide nog niet eens zo veel. Maar ook nu was het al prachtig, we gaan zeker nog eens terug.
Al weet ik nu ook weer waarom ik aan de kust veel minder last van mij hooikoorts heb als in het binnenland. Veel gras en veel pollen. Ik had meteen zere ogen en een benauwd gevoel. Maar ja, even doorzetten maar anders kan ik nergen meer heen.

donderdag 20 mei 2010

Scrappen


Dit is mijn eerste lootje van dit jaar. Natuurlijk wel heel veel andere dingen gedaan en gemaakt. Maar ook het scrapgevoel keert langzaam terug. Dit zijn foto;s van de botterraces van vorig jaar. Dit jaar zijn ze op 11 juni en als het even kan ga ik weer kijken.

Kaartje gemaakt mt mijn nieuwe stempels van Hero arts. Het designapier is van Basic grey.

dinsdag 18 mei 2010

tijdelijke buren




Er zitten 5 jongen in het nest. En de ouders hebben het er maar druk mee. Ze vliegen af en aan met eten, en het kroost maar kwetteren om meer.

dinsdag 11 mei 2010

Holland

Om even bijna alle hollandse cliché 's hier neer te zetten, dit is echt zo Hollands als het maar zijn kan. Molens en tulpen, narcissen en bloesembomen. Ik moet alleen nog even opzoek naar klompen...................








maandag 10 mei 2010

donderdag 6 mei 2010





eindelijk weer eens wat aan mijn ABC boek 2010 gedaan. Ik loop door alle drukte hopeloos achter, maar hier zijn er weer twee. Nu de I nog en dan ben ik weer bij. Ik heb alleen nog even geen idee wat ik met de I aanmoet.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...