donderdag 20 oktober 2011

van alles wat

Weer een alles wat blogje. Ik heb niks gemaakt dus het wordt niks scrapperigs. Maar is dit niet leuk, onze zoon en schoondochter in de krant. Het artikel stond in het Parool van vorige week donderdag. Misschien is er nog wel iemand die de krant heeft, nou dan hou ik me aanbevolen.
en dan lag gister mijn prijs van Guida op de mat, dit is mijn prijs die ik gewonnen heb voor de Bingo op het SA forum tijdens de de world card making day. Ik ben er erg blij mee, ik had het papier van dit merk nog nooit in het echt gezien dus het is hartstikke leuk.
en dan tot slot een paar foto's gemaakt hier in de tuin, het is echt het laatste kleur wat er te zien is. Het wordt nu snel minder allemaal.

4 opmerkingen:

McMGrad89 zei

Pretty pictures. I love the pear. It needs a bite out of it. :-)

Margot zei

wauw! die dahlia is mooi! gave foto van je zoon en schoondochter! waar gaat het artikel over?

Melanie zei

Kwam hier via het SA forum.
Wat een mooie foto´s die van de Dahlia vind ik het mooist!
Ben ook meteen je volger geworden.

Liefs Melanie

Stampidoe@gmail.com zei

Hopelijk is het geen ernstig artikel over je zoon en schoondochter wel ene hele mooie foto.
En wat heb je were mooie foto`s genomen vooral die peer is mijn favorite, jammer dat je zo ver weg woont Amy zoekt nog een goede fotograaf voor haar bruiloft.
verder wil ik je natuurlijk even via je blog melden dat ik vandaga ene ontzettend mooie kaart kreeg van je die me goed doet en ik a er voor de 100% voor.

liefs yvon

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...