achtergrond

zondag 6 november 2011

Op stap

Gister ben ik met Lianne naar de Kreadoe geweest, en het was natuurlijk hartstikke gezellig. Het was erg druk maar toch hebben we overal kunnen kijken waar we wilden en hebben leuke dingen gekocht. Dit jaar vond ik de beurs op zich prima verzorgt, leuke kramen,  ruime paden en het aanbod was ook erg leuk. Er was van alles. Ik heb natuurlijk srapspulletjes gekocht maar ook weer eens wat anders, wat vilt pakketjes om kerstspulletjes te maken, ook nog twee zwarte pietjes en die maak ik voor mijn broer met downsyndroom.

Na een uur of 4 rondsjouwen hadden we het wel gehad en zijn toen nog uitgebreid thee gaan drinken. We hebben weer heerlijk bijgepraat en ook al zien we elkaar niet zo vaak, dat maakt allemaal niks uit, zodra we elkaar zien is het goed, en zo hoort het ook als je vriendinnen bent. Meis heel erg bedankt voor je gezelschap en de gezellige dag.

3 opmerkingen:

Miranda zei

Leuke spulletjes heb je gekocht Rieni.
Veel plezier ermee.

Groetjes miranda

lianne zei

het was een zalige dag! en al zien we elkaar 3 jaar niet in het 'wild' dat maakt volgens mij helemaal niks uit! zeg eh.....die clearstamps, wanneer heb je die gekocht? heb ik helemaal gemist (grijns).......x lianne

McMGrad89 zei

looks like you found some great things.