achtergrond

zondag 27 november 2011

Van alles wat

Zo, weer een een blogpost van me, en deze keer weer eens een van alles wat blogje. Afgelopen woensdag moesten we naar Rotterdam, en toen kwamen we zomaar een driemaster in het kanaal tegen. Het is niet zo'n hele goede foto, blijft lastig hoor vanuit een rijdende auto, maar wilde het toch even laten zien.
Eenmaal in Rotterdam aangekomen, na natuurlijk weer eens eindeloos in de file te hebben gestaan, zag ik lichtelementen tegenover de doelen staan. Natuurlijk moesten daar foto's van gemaakt worden. Wat het precies was en waarom ze er staan weet ik niet. Maar het zag er erg leuk uit.
Inmiddels was het tijd om naar binnen te gaan, en gelukig blijven sommige tradities wel bestaan. Je loopt door een haag van fakkeldragers van het korps mariniers naar binnen.
En natuurlijk doe ik ook nog wel wat aan het knutselen hoor, even geen scrap maar ik was druk met viltfiguurtjes maken. Ik had er al wat laten zien en dit zijn de twee nieuwste aanwinsten. leuke sneeuwpopjes die ik straks in een krans wil bevestigen om aan de voordeur te hangen.
En dan nu de laatste foto van dit berichtje. Simpel Scrappen is vandaag open en natuurlijk moest ik even heen. Je kunt immers geen kerstpapier te veel hebben. Nu werd er ook een leuke make en take gegeven door Sonja, en daar ben ik bij aangeschoven. Is het doosje niet leuk geworden?? papier is van Bo Bunny en de stansen zijn van Tim Holtz.

9 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Erg leuk dit winterse tafereeltje!

gr. Jacqueline

McMGrad89 zei

Cute snowmen! Looks like a good trip?? Nice pictures of it. Thanks for sharing.

Martine zei

oooooo wat een lieve sneeuwpopjes!
echt helemaal leuk!!

Groetjes Martine.

Scraplijn zei

Je sneeuwpopjes zij zoooooo lief!!!en dat doosje, schattig!

bmartes zei

Oh Rieni je viltpoppetjes-smelt!- wat leuk!!! Heb je de mutsjes zelfgebreid? Je kaartje is ook erg leuk. Ik ben erg in love van de dennenbomen!
Liefs,
Arja

Henriƫtte zei

Het winterse tafereeltje vind ik erg leuk gemaakt. En de vilten poppetjes zijn schattig.

tanja zei

erg leuk die poppetjes! en je doosje is ook super!
groetjes tanja

Heidie zei

wat een leuke sneeuwpopjes. En je doosje is ook super.

liefs Heidie

Wendy Swenne zei

Wat een leuke sneeuwmannetjes heb je gemaakt!