zondag 30 januari 2011

Kaartjes



gister was ik samen met Brigitte en Marjolein een middag croppen bij Saskia. Ik ben nooit zo productief als ik met anderen aan het scrappen ben, maar ik heb nu drie kaartjes gemaakt. Ze waren gister nog niet helemaal af omdat ik niet alles wat ik wilde gebruiken bij me had. Maar vanmorgen heb ik ze even af gemaakt.

zaterdag 29 januari 2011

Amsterdam

Afgelopen donderdag was ik weer naar Amsterdam. Nee, ik wil er niet wonen, en ik ga er ook mijn bed niet neerzetten, maar soms komt het gewoon zo uit. Deze keer ging ik samen met Koen naar de tentoonstelling in de beurs van Berlage, Reklameklassiekers

Een reis door de tijd van de reclame met heel veel oh ja, en natuurlijk. Een feest van herkenning. Hee veel oude filmpjes, affiches en andere dingen. De tentoonstelling was niet zo heel groot, en de toegangsprijs aardig stevig maar het was erg leuk om te zien






Maar er was nog meer te zien, niet bij deze tentoonstelling, maar de foto's van Bart hangen in de coffee company op het waterlooplein. En dat moesten we natuurijk ook nog even bekijken. Het zijn prachtige afdrukken geworden en natuurlijk heb ik een foto van de foto's gemaakt. Dus als je in de buurt ben, ga gerust even kijken, en je kunt er ook hele lekkere koffie krijgen, en zeer ontspannen even zitten

Daarna met de tram naar deBlond winkel om even rond te neuzen, er zijn heel veel leuke nieuwe spulletjes en ik heb drie kommetjes gekocht. Daarna nog schoenen voor Koen gekocht en toen weer richting het noorden. Het was weer een erg gezellige middag.



vrijdag 28 januari 2011

DCL#77


Dit is de schets en mijn bijdrage voor deze week. En zoals gewoonlijk weer eens op het nippertje, maar ik heb het weer gered.

donderdag 27 januari 2011

Scrappen

Hier weer eens een lay out van mij. de foto is vorige maand in Amsterdam gemaakt, en het papeir is van Glitz. Als je meer bijzonder heden wil lezen, dan moeten jullie even hier kijken.

vrijdag 21 januari 2011

DCL 76


Deze week die ik weer eens mee met DCL, en dit is dan mijn uitwerking.
En weet je wat zo leuk is, ik heb nog gewonnen ook met deze inzending!!!! Leuk leuk leuk!!!!!!!

dinsdag 18 januari 2011

kaartjes



vandaag lekker even zitten knutselen, met dit als resultaat

weerboven water

Na vier dagen keihard werken is mijn vader verhuist. Gister was de grote dag en het viel allemaal niet mee, door vermoeidheid, emotie, frustratie en onbekendheid zijn er toch nog tranen gevloeid. Maar nu geeft het al met al een goed gevoel. Ik hoop dat mijn vader het naar zijn zin krijgt en dat er eindelijk wat meer rust voor iedereen komt.

woensdag 12 januari 2011

poehhhhhhhhhhhhhhhhh

Ik heb al even niks van me laten horen, maar ja, zo zit je in de trein naar Amsterdam en zo moet je je vader verhuizen naar een verzorgingshuis. Vorige week was ik onderweg naar Amsterdam omdat ik samen met Koen naar de laatste Harry Potter film zou gaan. Onderweg werd ik gebeld door een mevrouw van de woonzorg waar mijn vader op de lijst staat. Er was een kamer vrij gekomen en die werd me dus aangeboden. Je weet dat het kan gebeuren maar je wordt er op dat moment volledig door overvallen. En wat dan de meeste paniek bij mij veroorzaakte was het feit dat hij er 17 januari al moet wonen. Dat heeft met regels van het AWBZ te maken. En daar kan ik het wel niet mee eens zijn, maar dat is dan heel jammer voor mij. Dus meteen een paar telefoontjes gepleegd, en toen toch maar gezellig naar de film. En dat was een echte aanrader, en een kleine popcorn was best genoeg geweest :) maar ja je bent eigenwijs of je bent het niet.

Afgelopen maandag zijn we de kamer gaan bekijken, en hebben alle papieren in orde gemaakt. De kamer is echt uitgewoond, en moet helemaal opgeknapt worden. Mijn broer is al in het land en die gaat morgen beginnnen, vrijdag gaan wij heen en dan hopen we dat het allemaal gaat lukken.
Maar ik ben evengoed er al heel druk mee, er moeten allerlei mensen en instanties op de hoogte gebracht worden, er moeten nieuwe spullen komen, en we moeten daarna ook nog een huis leeg halen. Maar dat laatste vergeet ik nog maar even, eerst dit weekend aan de slag en mijn vader verhuizen. Daarna zien we wel weer, dus als ik even niets van me laat horen, jullie weten waar ik ben.

zondag 9 januari 2011

nieuwe atc-tjes









vorige week maar weer eens wat nieuwe atc-tjes gemaakt. Weer even lekker aan de freubel.

dinsdag 4 januari 2011

Amsterdam

Vorige week was ik nog een dag in Amsterdam, lekker bij Vlieger snuffelen en prachtig papier, potloden en nog wat andere dingen gekocht. Toen richting de Kaverstraat waar ik bij didi nog een leuk vestje gekocht heb. De negen straatjes door, natuurlijk even bij Posthumus langs (waar ik niks gekocht heb, zoooooooooo knap van me zelf).Magna plaza door, eten bij de Bijenkorf en natuurlijk je daar even verlekkeren aan alle dure dingen die je toch niet gaat kopen, maar doen alsof ik ook leuk. En toen werd ik weer opgepikt door K die K en I had geholpen met verhuizen.
Al met al een leuke dag, en morgen ga ik weer die kant op, nu niet de stad in maar naar de bioscoop met K. We moeten nog steeds naar Harry Potter dus dat gaan we morgen doen, kan ik meteen eens kijken waar hij werkt, want hij werkt bij Pathé Arena. Ik heb er in ieder geval zin in.

zaterdag 1 januari 2011




En dan nu de laatste pagina's van mijn december Daily. Ik vond het moeilijker vol te houden dan vorig jaar, maar ben zeker blij met het eindresultaat. En natuurijk erg leuk om zo over een jaar eens terug te kijken.

Gelukkig Nieuwjaar


Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2011!!!!!!!!

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...