achtergrond

maandag 2 april 2012

van alles wat

Jeetje zeg, heb ik al een week niets van me laten horen. En dat terwijl ik genoeg doe en meemaak. Maar misschien daarom juist wel. Ik ben met zoveel bezig dat het bloggen er een beetje bij inschiet. Maar ik zal proberen mijn leven te beteren. En dat zeg ik terwijl ik weet dat ik drukke weken tegenoet ga.
Het museum is weer volledig open, dus ik ben weer minimaal 2 dagen per week aan het werk. De pluktuin begint volgende week weer, en ik ben nog steeds heel druk met fotograferen. Dus ik zal geen zitvlees krijgen de komende tijd. Maar hier in ieder geval weer eens een updat van het wel en wee hier in de Noordkop.

Ik ben nog steeds druk aan het haken aan de deken die voor Ilse wordt, ik heb 4 banen aan elkaar en heb nog 30 vierkantjes los, en dan ziet dat er ongeveer zo uit.

Ook het scrappen gaat gewoon door, hier nog een lay out van zoon en schoondochter in de M&M winkel in Londen.
En dan doe ik ook nog van alles in en rond het museum. Het archief op de foto zetten gaat gewoon door, en ook breng ik nog steeds bezoekjes aan de werf waar de Insulinde en de Tjerk Hiddes nog liggen en de Johan de witt lag, Die laatset ligt weer aan de museum steiger en vaart al weer in de haven rond met mensen die dat leuk vinden.

        

1 opmerking:

McMGrad89 zei

I tried to comment on your Facebook page, but it wouldn't let me. Your crocheting is going well.