dinsdag 10 april 2012

Scrappen

Zo we hebben de paasdagen ook weer achter de rug, het was koud en nat dus we hebben niet erg veel gedaan. Ik heb heerlijk zitten knutselen, en daar zien jullie hier het resultaat van. Buiten deze twee kaartjes om heb ik nog meer kaartjes gemaakt, maar niet op de foto gezet. Dat zijn voornamelijk kaartjes met tupenfoto's voor de verkoop op de pluktuin. Want ook die gaat deze week weer open, nu maar hopen op iets beter weer.

 De twee kaartjes

En een hele en een halve lay out, nou is die halve wel gewoon af hoor, het gaat om het formaat. Inplaats van 30 x 30cm heb ik eens een ander formaat gebruikt, 15 x 30 cm. ook leuk om te doen.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ja, het is echt freubelweer deze dagen. Leuke kaartjes heb je gemaakt, Rieni, en wat een leuke lootjes!

Cora Hoekstra zei

Prachtig de layout van noord holland, de onheilspellende maar prachtige foto is een echte blikvanger. Kaartje lekker lente met de schaapjes en een prachtige stans met die loopings.mHet is niet aleen maar vervelend als het weer anders is als we hopen.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...