dinsdag 11 september 2012

van alles wat

We zijn een dikke week terug van vakantie, en we zijn al weer helemaal ingeslingerd. Met andere woorden, het is gewoonweg al weer druk.
Ik begon vorige week maandag met een bezoek aan de KNO arts, en de 17de moet ik voor een CT scan. ben je ook meteen lekker bezig. (niet dus)

Het varen is ook weer begonnen voor me, mijn vaste twee middagen in de week vaar ik weer. en afgelopen zaterdag ben ik de hele dag meegeweest met de Javazee. We waren escorteschip bij een zeilwedstrijd van de KMJC. het was prachtig mooi weer dus het was geen straf een hele dag op het water. Ik heb veel geleerd, en heel veel zelf gevaren. Onder bruggen door, en zelf de sluis in en uit gevaren. Valt nog niet allemaal mee, maar het ging goed.

Vandaag ben ik even bij mijn vader geweest, nou ja even, je bent in ieder geval al drie uur in de auto kwijt, dus je gaat nooit even. Dus jullie zien dat de vaart er weer aardig in zit.

Maar ik heb ook nog wat gemaakt, en wel een kaartje. de foto is niet heel goed zag ik, maar het moet maar.
en kijk, deze sjaal is nu echt af.
En tot slot een foto gemaakt vanaf de Javazee.

2 opmerkingen:

paula zei

je sjaal is mooi geworden is hij alleen niet zwaar?
groetjes terwijl het hier giet van de regen bij jou ook;-)))

Unknown zei

Wat een geweldige sjaal! Leuke kleuren en een mooi patroontje zit erin.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...