achtergrond

donderdag 7 november 2013

van alles wat

Eindelijk neem ik weer eens even de tijd voor een blogje. Ook al is het museum nu gesloten door de week, er is nog genoeg te doen. Maandag hadden we bootbemanning bijeenkomst en dinsdag ben ik op een radarcursus geweest. We gaan weldra het geleerde in de praktijk brengen. Dus puur op radar varen en navigeren. Ik ben benieuwd.
Vandaag ben ik een ochtend wezen schoonmaken en dat zal zo wel de hele winter door gaan, er is nu eindelijk tijd om eens vitrines leeg te halen en schoon te maken. En morgenmiddag geef ik weer een rondleiding aan een groep.
Maar het leven buiten het museum gaat ook gewoon door. Afgelopen weekend ben ik nog bij mijn vader geweest, en die rommelt op het ogenblik gewoon door. Als het zo blijft gaan haalt hij de 85 wel.

Gister hadden we het jaarlijkse korps concert in Rotterdam. Dus mooi opgedoft die kant op. Alle wegen richting Rotterdam stonden vol, wat een drukte is het toch die kant op. Ben blij dat wij dan toch nog steeds erg op het platte land wonen.
Maar het was een leuke avond, hoewel de muziek voor de pauze wel erg modern was, meer voor de klassieke muziek diehards. Maar na de pauze was het allemaal wat luchtiger en voor mij beter te behappen.

en wat deed ik zoal nog meer.
Ik freubelde, maar daar kan ik nog niet alles van laten zien. Dit kan wel, weer een mixed media gemaakt met alcohol inkt en stempels.
En dan heb ik ook nog leuke nieuwe knutsel dingen gekocht. Ik zou eigenlijk naar de Kreadoe, maar daar kwam door de drukte en mijn verkoudheid van vorige week helemaal niks van. Ik mocht dus van mezelf wat via internet bestellen. En dit is het geworden.


de spulletjes op de laatste foto komen bij Elly vandaan.

ik ben ook nog met wat ATC tjes bezig en die zal ik ook snel laten zien.1 opmerking:

Margot zei

ik als katten-fan vind je mixed-media pagina natuurlijk erg leuk! heerlijke kleuren!