achtergrond

woensdag 12 februari 2014

Van alles wat

Zijn jullie dit weer ook zo zat, regen regen en nog eens regen. Tenminste hier aan de kust in ieder geval wel. Ik vind de winter al niet zo leuk, maar met dit weer is het echt helemaal niks. Blah. Maar hier een paar dingen waar ik wel heel vrolijk van wordt. Vorige week had ik bij de Xenos een grote letterbak gekocht voor mijn houten stempels, en gister heb ik er een bij gehaald zodat ook de Penny Black stempels mooi zichtbaar staan uitgestald. Ik ben er heel erg blij mee.
En wat dacht je van deze rode laarzen, hier wordt je toch gewoon heel vrolijk van, of je moet niet van rood houden, maar bij mij tovert het iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht.
En als het buiten dan helemaal geen fijn weer is, is het wel prima knutsel weer. En hier een paar kaartjes die ik de laatste dagen heb gemaakt. Leuke lente kaarten, met wat oudere stempels maar ook hele nieuwe. Zo leuk om te doen, tulpen en narcissen, we halen de lente al een beetje in huis. En zo heb ik al wat kaartjes voor als de pluktuin tzt weer open gaat.


Papier is van Basic Grey,  van de stempels weet ik geen merk, en ze zijn gemaakt met de indigoblu flakes.


 Ook dit kaartje is gemaakt met papier van BG, de stempel is van chocolate Baroque en de blaadjes zijn gemaakt met een lange stans van Tim Holtz.
Gisteravond hadden we op de fotoclub een doe avond, hoewel ik het heel moeilijk vond zijn er gelukkig wel een aantal foto's gelukt. Ik moet de meeste nog bewerken, maar hier is er alvast een.6 opmerkingen:

Lida Lipman zei

Wat goed zeg de letter bakken
en je kaartjes zijn heel mooi!!

groetjes Lida

Anoniem zei

hoe groot is die letter bak wel niet dat er zoveel stempels inpassen. erg mooi
groetjes Paula

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk je letterbakken!!! en die laarsjes, waar heb je die vandaan, rood is mijn favo kleur voor schoenen en accesoires!!! En ze lijken me uiterst comfortabel.
Je kaarten prachtig is dat een speciale techniek of een speciale stempelinkt, zo mooi!!!

Op naar de lente maar niet om je te plagen, hier schijnt bijna iedere dag de zon, daarna wel regen maar het is hier best lekker weer!

lizdesign zei

Dat winterdipje herken ik wel, maar met een paar leuke nieuwe aankopen voel je je altijd beter, haha. Erg handig die letterbakken! Je kaarten zijn ook erg mooi geworden!

M@ureen zei

Wow mooi die letterbakken! En met al die mooie stempels er in is je winterdipje zo verdwenen!?!
Prachtige kaarten heb je gemaakt, kom maar op met de lente zou ik zeggen ;-).

Greetz,
Maureen.

Ilj@ scraps! zei

Ooh, die letterbakken, om jaloers op te worden. Erg leuke kaarten heb je gemaakt. Dat indigo blue kom ik steeds vaker tegen in nieuwsbrieven. Dit is voor het eerst dat ik er een creatie mee zie. Mooi hoor :)