achtergrond

dinsdag 20 mei 2014

daagse dingen

Foto van ons gezin, gemaakt vorige week donderdag tijdens de afscheidsreceptie van Kees. Mijn man verlaat (met pijn in zijn hart) na 40 jaar de Koninklijke Marine. Het was een geweldige receptie met een heerlijk een gezellig etentje nadien. Echt een middag om met goede herinneringen op terug te kijken. Nog een omslagdoek gehaakt, en ik heb inmiddels ook een speld besteld om hem vast te kunnen maken, is ook wel handig.nog wat foto's van onze wandeling vorige week. Het was voor even onze laatste wandeling. G gaat morgen met haar clienten op vakantie, en tegen de tijd  dat zij terug is gaan wij.
en nog een paar foto's van vorige week. Kevin (van station JL) was er voor een bezoek aan het museum en we hebben ook nog even een rondje gevaren. Ik mee als passagier, is weer eens wat anders. Natuurlijk wat foto's gemaakt.

en verder valt er weinig te vertellen. Ik lig al een aantal dagen ziek in bed, een fikse keelontsteking met hoge koorts zorgen er voor dat ik me verschrikkelijk ziek voel. Hopelijk gaat het nu langzaam de goede op.

1 opmerking:

Margot zei

Wat een gave omslagdoek! Beterschap!