achtergrond

donderdag 29 mei 2014

van alles wat

Hier maar weer eens een berichtje van mijn kant. Ik ben nog steeds niet erg fit, en doe nog rustig aan. Wel weer wat dingen in het museum gedaan, maar het valt nog niks mee. Ik heb het behoorlijk te pakken gehad. Hier een paar foto's van wat projectjes. Allereerst de CAL  deken. Inmiddels zijn we in week 21 aangekomen en ik ben ook helemaal bij/ De komende weken gaat hij even op een zijspoor wat om nou de hele mikmak mee te nemen op vakantie lijkt me niet echt handig.

En dan heb ik ook nog twee kaartjes gemaakt, vrij simpel, maar daardoor wel te gebruiken bij allerlei gelegenheden. Lekker neutraal zulle we maar zeggen. De berenstempel is nieuw, en zo leuk. De andere is al een oudje.


En dan tot slot nog twee dingen voor de zomer uitdaging van de Craftorij. ik doe eigenlijk niet mee omdat ik op vakantie ga en er dus een groot deel niet ben. Maar er komen nu al wat opwarmer opdrachten voorbij en daar heb ik er twee van gemaakt. Een HAIKU, van het net hoor, ik ben niet zo van het dichten, en een simpele kaart met een stampotique stempel. Heel lastig om het zo basic te houden.

1 opmerking:

Je@net zei

Je schiet al lekker op met de deken, Rieni, wordt mooi!
En wat een leuke kaarten heb je gemaakt.
Ben helemaal weg van die berenstempel, wat een schatje!
Fijn weekend!