achtergrond

zaterdag 8 november 2014

van alles wat

Zo eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik had computerproblemen en kon even geen berichten meer plaatsen. Maar gelukkig is het opgelost en kan ik weer wat doen.
Het wordt een van alles wat blogje. Ik heb bijvoorbeeld de crocket along deken af. We zijn in januari begonnen en kregen iedere week een randje, zo zag je het project week bij week groeien. En dit is het uiteindelijk geworden.


Ook ben ik weer aan het kaartjes maken. Het museum is inmiddels gesloten en ik heb weer wat meer tijd en rust om aan de knutsel te gaan.
Het zijn wat kerstkaarten geworden, maar ik ben ook bezig met wat andere kaartjes maar die komen nog.


Ik had ook een mooie kaart gemaakt voor de uitdaging van DCL, maar omdat ik even niets op mijn computer kon ben ik te laat, ach ja volgende keer maar weer. Maar ik wil hem toch wel even laten zien. Dit is hem geworden.

En dan heel iets anders, ik rij sinds drie weken elektrisch, en man wat ben ik daar blij mee. Ik kan nu weer normaal naar Den Helder op en neer fietsen en kan dan als ik van de fiets afstap ook nog normaal lopen. De eerste 100km zitten er inmiddels op.

Zo dit was het even voor nu, ik ben blij dat mijn computer het weer doet en dat ik weer gewoon zo af en toe wat van me kan laten zien.


6 opmerkingen:

Astrid Sandifort-Joffer zei

Leuke post met inderdaad een hop ditjes en datjes. Geweldig die deken. De kaartjes zijn ook erg mooi om te zien, die hertjes zijn echt leuk. En een e-bike, staat bij mij ook op de verlanglijst, wie weet aankomende zomer.
En fijn dat je computer problemen opgelost zijn.

Jacqueline DH zei

Wat een mooie fiets Rieni! En je deken is heel gezellig geworden!

Gr
Jacqueline

M@ureen zei

Leuke kaartjes heb je gemaakt Reini!
En wat een mooie fiets, veel plezier er van!

Greetz,
Maureen.

Yvon van Heugten Doensen zei

Veel vellige km-eters met je fiets ziet er super uit, zelf heb ik er al bijna 15 jaar 1, februartie 2004, een van de eerste sparta ions die er toen te krijgen waren, helaas gooit mijn lichaam toch nog vaak roet in het eten, maar zou hem niet kunnen missen al rij ik er voornamelijk mee naar het dorp.
Wat is je deken geweldig geworden Amy is er toen aan begonnen, maar kan steeds niet verder omdat haar kleur gebroken wit al meer dan een half jaar niet leverbaar is en dan vergaat je de zin op een gegeven moment om ermee verder te gaan , helaas is de kleur nog niet leverbaar en zit ze al met hoge kosten voor ene deken die niet af is maar zal haar je blog sturen zodat ze misschien toch warm loopt en desnoods hem opnieuw maakt maar dan met wit.

Ook geweldig mooie kaarten vooral die onderste met doorkijk is super geworden.

groetjes Yvon

Margot zei

Prachtige deken! En het tweede kaartje past er helemaal bij in stijl qua kleur!

Martine zei

Mooi joh, je deken.
Ik ben al iets voor de helft gestrand. Hoop het toch wel weer een keer op te pakken. En zeker nu ik de resultaten bij andere zie.
Mooie kaartje en een super fiets!!
Groetjes Martine