achtergrond

zaterdag 14 maart 2015

van alles wat

van de week ben ik eindelijk weer eens met mijn camera op pad geweest. Op een of andere manier kwam het er maar niet van de laatste tijd. Maar donderdag heb ik weer eens een rondje Zwanenwater gelopen. Het was erg nat, en sommige delen van het pad lagen onder water, maar het was te doen. Het was ook prachtig weer, dus het liep heerlijk.

hier een samenvatting.
Daarna wilde ik gewoon naar huis rijden, maar de wijk bleek afgesloten voor alle verkeer. Er bleek een gaslek te zijn in het buurtje tegenover ons huis. De opvang was in de snackbar, maar dat was alleen voor de mensen die hun huis uit moesten, omdat ik de wijk niet in mocht, niet met de auto, maar ook niet lopen was die opvang voor mij niet bereikbaar, daar was niet helemaal goed over nagedacht. Ik ben maar in de plaatselijke koffietent gaan zitten, en na twee uur mochten we weer naar huis. Wat voel je je dan ontheemd zeg, je ziet je huis maar kunt er niet naar toe, een heel raar gevoel.
Gister ben ik een dag naar de HISWA geweest, een dag helpen in de stand van de KNRM, het was leuk en gezellig, maar een lange dag, 's morgens om 8 uur met de trein, en 's avonds om 23.30 was ik weer thuis.

Geen opmerkingen: