achtergrond

vrijdag 10 april 2015

dagelijks leven

Ik heb al bijna een maand niet geblogd, en dat is nog nooit voorgekomen zolang ik dit blog heb. Ik zit even niet goed in mijn vel, en de zorg voor mijn vader en broer drukt af en toe zwaar. Plus het feit dat het maar moeizaam voorjaar wil worden zitten me even vreselijk dwars. Ik knutsel ook bijna niet.
maar gelukkig heb ik nog wel een lootje om te laten zien, deze heb ik gemaakt voor de secret scraplift van het SA forum.
een lay out met wat foto's van Ameland gemaakt eind februari.Bovenstaande foto's zijn gemaakt bij de dijk bij Petten, de Hondsbosche zee wering. Ze zijn bezig met dijk en duinverzwaring, en de dijk verdwijnt zo langzaam onder het zand. Er is een hele duinenrij tussen de zee en de dijk aangelegd, echt prachtig om te zien. Hier vind je informatie over dit project.

verder heb ik ook niet zoveel te vertellen. Mijn vader gaat over twee weken naar een ander zorgcentrum verhuizen en daar zijn we druk mee. Gordijnen zijn besteld, telefoon en televisie zijn geregeld en ik zal eens beginnen met adreswijzigingen.

Ik zal mijn best doen om zo af en toe weer wat van me te laten horen, want een maand niks, ik schrok er zelf van :)

1 opmerking:

Margot zei

Succes met alles Rieni! Dat bloggen is geen verplichting ;)