achtergrond

donderdag 23 april 2015

Zo mijn vader is 86 geworden en ook nog verhuist, afgelopen vrijdag was hij jarig en afgelopen dinsdag is hij naar het andere zorgcentrum gegaan. En dat valt niet mee op die leeftijd. Verdriet, boosheid, en verwarring waren de ingrediƫnten van die dag. Kees en ik hebben keihard gewerkt om de kamers voor elkaar te krijgen voor bewoning. Gelukkig hoefde we het echte sjouw werk niet te doen, dat deden de verhuizers, maar er bleef genoeg over. Kasten in elkaar zetten, dozen legen, gordijnen ophangen (na het korter maken) enz, enz.
Ik was woensdag behoorlijk kapot, en ook vandaag maar rustig aan, ik ben nog steeds niet erg fit. Ik krijg nu extra vitamines en hopelijk gaat dit werken.

Maar natuurlijk doen we ook nog andere dingen, gister een presentatie bij de KNRM in IJmuiden gegeven, Kees is druk met het organiseren van hardloop wedstrijden, en dan zijn we ook nog bij mijn vriendin G aan het helpen. Zij is een paar weken terug verhuisd, en ook daar is nog genoeg te doen.

Hier wat foto's van de laatste dagen.

gewoon een mooi plaatje:)
Kees aan het wek bij de Duin bollenloop van afgelopen weekend.
een nest tussen de narcissen

1 opmerking:

Je@net zei

Drukke dagen voor jullie, Rieni. Hopelijk kan je vader goed aarden in het nieuwe zorgcentrum, dat geeft wellicht ook wat meer rust.
Sterkte met alle druktes en nog een fijne zondag gewenst!