donderdag 26 januari 2017

Ziek deel 5

Hoeveel slecht nieuws kan een mens hebben. Blijkbaar best veel, hoewel ik gister wel heel hard gehuild heb na het zoveelste slecht nieuws bericht. Nadat we al hadden gehoord dat het een agressief soort kanker is, is het er ook een met een hoog risico, dus we gaan ook de molen is voor chemo therapie, en ik had toch zo gehoopt dat me dit bespaard zou blijven.
Een maand terug deed iedereen nog of het een eitje was, opereren en bestralen en klaar. Maar niets is minder waar. Ik krijg het allemaal een soort van U heeft de jackpot, maar dan in negatieve zin. Maar goed, we gaan er maar weer voor hoewel het af en toe wel heel moeilijk is om de moed erin te houden. Morgen eerst maar eens de lijnen op mijn lijf laten bijwerken want anders is er volgende week niets meer te zien bij de eerste bestraling :)


3 opmerkingen:

Margot zei

Jeetje Rieni, wat een ellende. Hoop dat ze je ondanks dat alles nu tegen zit welgoed kunnen behandelen, ook al zal het zwaar zijn.

Sterkte!

Jacqueline DH zei

Sterkte Rieni, het is k.nieuws. Maar meid, je kunt alleen maar knokken en er voor gaan. Sterkte en knuffel!

Xandra van der Hoeven zei

Wat een waardeloos baggernieuws :(((((
Heel veel sterkte! Ik denk aan je!
Liefs
Xandra

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...