woensdag 11 februari 2009

Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell is een betrekkelijk nieuw landgoed hier in de kop van Noord Holland. Er is een stuk bos/natuurgebied, een tropische kas een kinderboerderij en een vogelweide. Het was niet zulk geweldig weer maar ik moet zeggen dat het leuk was om er een keer overheen te lopen. Je kunt aan het bos zien dat het allemaal nog jong is, zeker nu het kaal is. Maar ik ga zeker van het voorjaar nog een keer om het in het jonge groen te zien. En wat heel leuk is dat er veel dieren betrekkelijk vrij rond lopen. Zo sta je op eens oog in oog met een kudde damherten. Er lopen struisvogels, pauwen en heel veel kippen. En die laatste wilde heel graag vriendjes met me zijn, er liep er eerst een achter me aan, maar opeens was dat een heel legioen, heel mal om door zeker wel 20 kippen te worden achtervolgd. Maar ook wel gezellig van die hollende kippen om me heen.













Mijn kippenvriendjes.


7 opmerkingen:

Maryke zei

mooie foto´s rieni. het ziet er heel gezellig uit met de kippen.

groetjes maryke

marga zei

Je bent bijna de kippenvanger van Hamelen...................had je ook een blokfluit???
Super foto's!!!

Wiebine zei

Prachtige foto's heb je weer gemaakt Rieni,

Anoniem zei

Gave foto's Rieni!

ScrapEnjoy zei

WOW....zit met mijn mond open, naar je foto's te kijken, stuk voor stuk schitterend, vooral de zwarte zwaan en het uiltje hebben mijn voorkeur.
Meis wat mooi allemaal.

groetjes Lilian

Sandra1968 zei

Wauw, je foto's zijn weer schitterend|!

Chantal zei

Geweldig die kippen achter je aan.Je hebt weer super foto's gemaakt. Vind die uil bijzonder gaaf!!

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...