zondag 10 februari 2013

DANS.......

Weer een mixed media pagina. De ondergrond is eerst met twee kleuren verf bewerkt, op de nog natte verf leg je een template. Dan ga je met een babybillendoekje (lotion) over de template de verf wegwrijven. Hier dus de gaatjes. Ik heb het met een ronddraaiende beweging gedaan, maar het is afhankelijk van het soort stencil dat je gebruikt. Daarna laten drogen. De rest naar eigen inzicht bewerken. Hier vooral gescheurd papier gebruikt en natuurlijk gestempeld.

En is het bij jullie ook weer een witte wereld, hier heeft het gister en vannacht behoorlijk gesneeuwd. Gelukkig is het nu boven nul en smelt het snel weg. De narcissen in de tuin hebben het zwaar want ze staan al zeker 10cm boven de grond en krijgen nu steeds weer zo'n pak sneeuw op hun kop. Gelukkig kunnen ze wel wat hebben, maar wat mij betreft mag de lente wel beginnen.

Vanmiddag gaan we naar Amsterdan om samen met de jongste zoon naar de bioscoop te gaan. We wilden nog steeds naar de Hobbit, en dat gaat er nu dan van komen.

5 opmerkingen:

nit@ zei

Hij is prachtig geworden zeg!, je pagina!

veel plezier bij de hobbit.

groetjes
anita

McMGrad89 zei

Love it! Mixed media, this is different from your traditional scrapbook pages and cards. I think it is great.

Margot zei

ook al zo mooi!

Maaike zei

Wauw... Rieni... Gave AJ stijl heb je!

Alida zei

mooi Rieni, ik vind de kleuren en de hele uitwerking supermooi!

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...