achtergrond

zondag 9 juni 2013

daar ben ik weer eens........................

Het is inmiddels al weer twee weken terug dat ik iets van me heb laten horen, maar ja ik was druk met andere dingen. Hele leuke dingen dat wel. En het had niks met freubelen te maken, dat dan weer niet.
Maar ik zal bij het begin beginnen.
Afgelopen weekend zijn we met de hele familie naar de Efteling geweest. Mijn jongste broer (met down syndroom) werd 50 en dat hebben we daar gevierd. Ik had een huisje op het park gehuurd en zo konden we uitgebreid de Efteling bekijken. Ook de jongens zijn allebei geweest. Claar zat nog in Engeland, maar Ilse was er wel. En wat hebben we een gezellig weekend gehad.
Het was voor mij ook al 30 jaar terug dat ik daar geweest ben, en sommige dingen waar nog zeer herkenbaar, maar het meeste was nieuw. Hier een selectie van de vele foto's die ik gemaakt heb.

En na ons Efteling weekend kon ik mijn tas leeggooien en weer vol doen met museumkleding om dinsdag ochtend op pad te gaan naar Huizen om de laatste 4 dagen met de Prins Hendrik mee te varen. Die was op een tocht langs diverse IJsselmeer havens ter promotie van de KNMR, en op dinsdag was er een personeelswissel.
En het was leuk, gezellig en ik heb er weer heel veel van geleerd. Varen op binnenwater, oversteken op het IJsselmeer, en via Den Oever over de waddenzee weer naar huis. Voor mij allemaal nieuw. En wat ook heel fijn was, het was 4 dagen prachtig weer. We konden echt alle dagen buiten leven en dat was heerlijk!! Ook zijn we nog mee geweest met een snelle boot van de post Elburg, en ook dat was super gaaf. Misschien kan ik daar nog eens een foto van bemachtigen. Ik heb wel een foto dat we er op zitten, maar nog langzaam varen. Ik zit rechts op de rand en ben buiten beeld.

 Personeelswissel, Huizen
 Huizen


 Op de KNRM boot in Huizen
 Even rust, Elburg

 Onderweg naar Elburg
Met de Evert Floor het veluwe meer op
In de haven van Elburg
 
Onderweg naar huis

6 opmerkingen:

nit@ zei

wow rieni, jij hebt het druk gehad, maar wat een heerlijke impressie zo met die foto's. Ik hoop dat je broer genoten heeft van zijn verjaardag!

groetjes
anita

Margot zei

wat een fijne dagen heb je gehad, je kunt nagenieten!

marijke zei

schitterende foto's en via de trein dus hier gekomen leuke blogs heb je hoor

Maaike zei

Het ziet er allemaal super uit Rieni! En zo te zien heb je echt genoten en dat is het belangrijkste!

Cora Hoekstra zei

Heerlijk de Efteling, wat zullen jullie genoten hebben van elkaar en het park, zo te zien aan de foto`s was er nog niet veel bloemenpracht. En wat leuk om met zo`n groep boten aan het varen te zijn, gelukkig is er ook nog een zeebonk met baard bij :-)

elske zei

geweldige foto's weer en nog gefeliciteerd met je broer zijn verjaardag