achtergrond

dinsdag 25 juni 2013

Sail

Zo ik ben weer boven water :)
Natuurlijk niet letterlijk, hoewel ik veel water gezien heb de laatste dagen.Water dat in grote hoeveelheden uit de hemel viel, en water waar we in hebben gevaren.
Ook al zat het weer zwaar tegen, ik heb 4 geweldige dagen gehad. Donderdag en zondag met de Johan de Witt gevaren, zaterdag mee met de Javazee en vrijdag was het weer zo slecht dat ik wel gevaren heb, maar zonder passagiers. Er waren diverse karweitjes te doen die dag, personeel over varen, lunchpakketten halen en nog meer van dat soort dingen Er was dus wel wat te varen, in ieder geval genoeg om steeds opnieuw heel nat te regenen, ook al heb je een regenpak aan, op een gegeven moment ben je gewoon doorweekt. Ik heb mezelf zelfs nog een keer omgekleed, zo nat was ik. En dan is het wel handig dat je gewoon al je zooi bij  je hebt omdat je aan boord slaapt. En je hangt je spijkerbroek gewoon in de machinekamer om te drogen. Naar diesel ruiken doe je toch wel dus dat maakt niks meer uit.

Mijn eigen camera heeft de geest gegeven en is naar Olympus opgestuurd voor reparatie en ik heb een leen camera meegekregen. En dat is aan de foto's te zien. Ik moet erg wennen aan deze canon en de instelling van de camera ging ook niet meteen goed. Maar alla, ik kon in ieder geval nog fotograferen. En hier een impressie.


1 opmerking:

McMGrad89 zei

I think you could take a good photo with a child's camera. I was laughing at the phrase: heeft de geest gegeven...we have the same phrase in English: Giving up the ghost. My camera did the same too. I love languages.