donderdag 31 maart 2016

Kaartje

Ongeveer net zo'n kaartje als hier onder maar dan met een koe en twee kalfjes. Doet ook aan de lente denken toch??


zondag 27 maart 2016

DCL 251

Een lente kaartje voor de DCL uitdaging van deze keer. Een echt hollands tafereeltje is het geworden. Papier van verschillende merken, en de stansen zijn van MD en Amy design.

woensdag 23 maart 2016

Rare dag

Gister was een rare dag. De aanslagen op het vliegveld van Brussel om acht uur bleken samen te vallen met de aankomsttijd van Bart zijn vlucht uit Amerika. Hij had ons snel op de hoogte gebracht dat alles ok was maar toch blijf je met spanning in je lijf het nieuws volgen. Ook de communicatie was af en toe moeizaam omdat het mobile netwerk overbelast raakte. Na twee en een half uur mochten ze het vliegtuig uit en werden ze met bussen van het vliegveld weg gebracht. Daarna heeft Bart zijn eigen plan getrokken en is met de trein via Leuven, Luik en Maastricht naar Eindhoven gereisd. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen maar de schrik zat ons behoorlijk in de benen.


zondag 20 maart 2016

fotografie






Op de fotoclub zijn we met een project bezig, en het thema is verval. De start was voor mij niet ideaal want het viel begin december toen ik in Engeland was. Daarna is mijn vader overleden dus mij hoofd stond niet echt naar fotograferen, maar uiteindelijk is het goed gekomen. We zijn met onze groep een middag op pad geweest en hier zijn de foto's die ik er uiteindelijk uit gehaald heb. Een deel daarvan wordt nu gebruikt voor een expositie, ik ben heel benieuwd naar het het werk wat de leden hebben gemaakt.


vrijdag 18 maart 2016

Kaartje

Een kaartje voor de uitdaging van DCL, en oh ik ben weer eens net op tijd. Het kaartje was al wel klaar maar dan moet hij ook nog op mijn blog verschijnen en daar zit hem nog wel eens  de kneep. Maar het is toch nog gelukt. Weer een grazy bird gebruikt en verder papier en een andere TH stans. en een stempel om het vogeltje in het gras te kunnen laten staan.


maandag 14 maart 2016

Kaartje

En weer een kaartje, deze keer weer een met een Penny Black stempel. Daarbij een stans voor het hekje gebruikt, en wat bloemetjes.


zaterdag 12 maart 2016

kaartje

Nog een kaartje met die leuke vogeltjes van Tim Holtz.  Verder heb ik wat papier een stempeltje een een stans met een vlaggenlijntje gebruikt.



donderdag 3 maart 2016

van alles wat

jeetje zeg waar blijft de tijd. Het is inmiddels al weer maart, wat gaat de tijd snel.
Afgelopen zaterdag met ik samen met Ilse en haar moeder de trouwjurk van Ilse gaan bekijken. Hij was nu binnen en er moest gepast worden. Ze ziet er prachtig uit. Ik kan natuurlijk nog geen foto's laten zien, dus dan maar een van de winkel zelf.

Best apart om in zo'n winkel te staan want dit is geen winkel waar je zomaar eens voor het leuk gaat rondneuzen.
Verder ben ik natuurlijk druk met mijn camera in de weer. Het is nog wel wennen, maar ik weet inmiddels de belangrijkste knoppen te vinden en verder komt het wel. Er zitten zoveel mogelijkheden op.
Hier een paar foto's van zondag. het was toen prachtig weer en we zijn heerlijk aan de wandle gegaan in de duinen bij Hargen.




Wat een prachtige luchten waren er, en dat is goed te zien op deze foto's.
natuurlijk ben ik ook nog wel aan de knutsel. Zo langzaam aan komt de zin weer terug en ik ben bezig met de leuke grazy birds van Tim Holz. Lekker kleuren en later er een kaartje mee maken. Ik heb er nog maar een op de foto gezet en dat is deze, dara wordt een mens toch vrolijk van.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...