zondag 11 april 2010

Varen




Sinds vorig jaar juli werk ik in het Reddingmuseum Dorus Rijkers. Ik doe voornamelijk balie werk en sta als suppoost. Maar nu is er een heel leuke nieuwe uitdaging bijgekomen, ik heb vaarles. En wel met onze reddingssloep Johan de witt ' Deze vaart rond in de haven met bezoekers van het museum. En omdat ze schippers tekort hebben, heb ik me aangemeld. Ik heb nu twee donderdagen les gehad en ik vind het leuk, heel erg leuk zelfs. En ik heb ook het idee dat het me goed afgaat. Het wegvaren en aanleggen is nog het lastigst, maar ook dat lukte afgelopen donderdag aardig, en mocht hem dus zelf parkeren.
Komende donderdag weer, en ik heb er nu al zin in.

En o ja, ik begeleid ook de kinderfeestjes sinds 1 april, en ook dat is erg leuk om te doen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Rieni
Wat leuk ,je hebt het er dus druk mee ,zag je van de week bij de groente staan maar je was druk in gesprek .Ga je van de zomer ook nog in de bloemen tuin helpen?
groetjes Paula

Angelique zei

Klinkt allemaal heel erg leuk. En zo te lezen heb je er veel lol in. Succes met het onder knie krijgen van het aanmeren, zal vast goed komen.

Grtjes Angelique

Lenet zei

oo wauw Rieni wat gaaf zeg!! Heel veel plezier.

Anoniem zei

Hihi, dat is dus inderdaad de boot waar wij ook op gevaren hebben. Volgende keer willen we door jou rondgeleid worden!

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...