achtergrond

woensdag 27 juni 2012

Amsterdam

Vorige week donderdag ben ik nog een dag naar Amstedag geweest. Het was de bedoeling dat ik naar de World press photo tentoonstelling ging, maar helaas had ik niet goed gekeken, en was die net afgelopen. Daarom ben ik samen met Bart naar the Eye geweest. Het nieuwe filmmuseum aan het IJ.
En het was leuk, natuurlijk is het al een prachtig gebouw, en ook binnen was er van alles te doen. En dan zijn we nog niet eens naar de officiele tentoonstelling geweest.

Hier een paar foto's om jullie een indruk te geven.
Het gebouw binnen, hier zijn we begonnen met een bakkie koffie.
De trap naar boven

Het hokje waar we een filmquize hebben gedaan
Het gebouw aan de buitenkant.

Na dit bezoek aan the Eye zijn we naar de binnenstad gegaan. Het was tijd voor de lunch en dat hebben we bij de Brakke grond gedaan, Bart stoofvlees met frites en ik had een broodje zalm.
Het was lekker weer dus konden we op het terras zitten.
Kijk dat ziet er goed uit, of niet dan.

Daarna nog een rondje stad, ik heb nieuwe crocs gekocht, en ja ik weet dat ze uit de mode zijn, maar ze lopen zo lekker. En nog een paar T-shirts bij de WE. Ik haalde al jaren de gewone basic shirts bij de H&M, maar die hebben iets in de collectie gewijzigd en nu zijn mijn favoriete shirts niet meer te krijgen. Ook nog even voor Bart naar de Apple store op het Leidsche plein geweest. Voor hem een snoepwinkel met gadgets en andere computerzooi, waar ik alleen maar naar sta te kijken, zo van het zal wel...........................

Al met al hebben we een gezellige dag gehad, en weet je morgen ga ik weer die kant op, maar dan om met mijn vriendin te lunchen. Ik ben er maar druk mee :)

3 opmerkingen:

McMGrad89 zei

A great trip. Too bad the exhibit had changed, but you had a nice treat at the film exhibit. Of course, lunch sounds good too if you like salmon (I do not.) Glad you had a nice time.

stampidoe zei

jeetje ik krijg honger ziet er heelrijke uit. Mooi foto`s weer en wat ene mooi gebouw.

groetjes yvon

Ria zei

Je kunt maar ergens druk mee zijn, maar wel gezellig druk. Ziet er allemaal goed uit wat je gedaan hebt in Amsterdam !!

groetjes Ria S.