achtergrond

zondag 17 juni 2012

luie zondag


Vandaag is een luie dag, lekker even niks hoeven, en daar ben ik ook wel aan toe na de afgelopen week.
En dit wordt het tweede kussen, ik moet nog een keer rond en dan kan er een achterkant gemaakt worden. Deze ging lekker snel, de kleuren zijn iets anders dan nummer een, maar ze passen wel mooi bij elkaar.
Misschien dat ik hem vanmiddag nog af maak, maar dat hangt een beetje af van de zin om de naaimachine op tafel te zetten. Ik zie wel.
Gister bij het boodschappen doen heb ik mezelf een bos bloemen cadeau gedaan, mijn favorieten, pioenrozen. Ik weet dat ze maar kort staan, maar ze zijn zo mooi!!!!
En deze pot van de Blond uit de, ik hou van Holland serie heb ik laatst gekocht. Ik word gewoon vrolijk van deze serie.
Ik ga zo nog even naar het tuincentrum voor een paar buitenpotten want nu waaien mijn planten steeds om, ik moet dus toch een paar zwaardere exemplaren hebben. Als ik mijn passiflora heb verpot zal ik hem nog wel even op de foto zetten, want die bloemen blijven zo bijzonder en dat wil ik nog wel even delen, dus tot later......................................
Kijk en dit is dan zo'n mooie bloem van de passiflora, het blijft bijzonder dat dit uit een bloemknop kan komen..

1 opmerking:

stampidoe zei

wat een super gaaf kussen wordt dit Amy is ook al zo aan de haak een deken voor op bed maar geen vlakjes maar rijen met banen met hartjes erin, wordt alleen steeds lastiger mee te nemen en die kussen van jou kan je nog eens meenemen
Trouwens wat ene geweldige passiebloemfoto.

leifs yvon