achtergrond

zondag 10 juni 2012

Dagje uit


Vorige week zaterdag zijn we met mijn broer, die down syndroom heeft, naar de dierentuin in Emmen geweest. De parkeerplaats stond bij het nieuwe gedeelte aangegeven, en daar hebben we dan ook de auto neergezet, een kaartje gekocht en naar binnen, maar wat een teleurstelling zeg dit nieuwe gedeelte. Er waren alleen lama's en pinguins te zien en er was een groot overdekt speelcentrum, maar daar kwamen we niet voor. Daar hebben we wel wat gegeten omdat het al ongeveen 12.30 was maar daarna snel naar het oude gedeelte, en ik moet zeggen dat hebben ze niet echt handig gedaan, eerst over een loopbrug, toen door het centrum van Emmen en dan ben je pas weer bij de dierentuin. En dat is wel een prachtig deel, de dieren hebben allemaal heel veel ruimte en echt hokken zie je er ook niet. Zo jammer dat ze die twee delen niet op een andere manier met elkaar hebben kunnen verbinden.

Maar hier hebben we genoten, het was prachtig weer en we hebben overal rustig kunnen kijken, de giraffen konden we bijna aanraken. Maar alle dieren hebben hier prachtige verblijven. Er was net een jong olifantje geboren en ook waren er jonge giraffen. Zo leuk om allemaal te zien. Natuurlijk heb ik weer veel foto's gemaakt, want dat blijft leuk dieren op de foto zetten.

Op de onderste collage zie je ons genieten, en dat hebben we dan ook volop gedaan, terug in Emmeloord hebben we de dag afgesloten met een pizza en toen H weer naar huis gebracht. Volgens ons heeft hij een super leuke dag gehad, en wij dus ook!!

1 opmerking:

Ria zei

wat heb je weer leuke foto's gemaakt en je kunt zien dat jullie het naar de zin hebben, dieren blijven altijd leuk om naar te kijken !!!

groetjes Ria S.