donderdag 23 april 2009

een emmer vol

Als je dan een tulpen pluktuin in je dorp hebt, en als je er dan ook af en toe een handje helpt, dan moet je natuurlijk ook zelf wat plukken. Ik had een emmer vol, en heb ze dan ook maar met emmer en al mee naar huis genomen. Die emmer komt wel weer op langevliet 13 terecht. Ik denk as. zondag want dan is er ook een paardentoertocht langs de bollen velden en dat is natuurlijk ook leuk om te zien.


2 opmerkingen:

Monique zei

Wat een boel zeg. heerlijk hoor zo al die kleuren. reed van de week langs de velden naar Alkmaar toe. Wat een prachtgezicht is het toch hé? Dan ben ik blij dat ik in Noord-Holland woon.
En van mij mag je de foto's plaatsen hoor. Ook ik kan er geen genoeg van krijgen. Elke week koop ik ook een mooie bos roze of witte tulpen. of narcissen, die rijken dan zo lekker.
Fijne dag zondag en hopelijk wordt het mooi weer. Hier zijn de corsodagen met de praalwagens. Is ook altijd mooi om te zien.

paula zei

O Rieni wat een prachtige bos super mooi

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...