achtergrond

woensdag 1 april 2009

Scrappen, alles telt en SWAT

Het is weer woensdag, dus tijd voor alles Telt. We kregen een sketch waar we inspiratie uit moesten halen, en als extra opdracht, gebruik een stukje stof. Ik heb foto's van Koen gebruikt en een stuk spijkerbroek van de broek die hij op de foto aanheeft.
Dit is mijn lay out voor Scrappen with a twist (SWAT) geworden. deze keer hadden we een door mezelf bedachte uitdaging. Maak een lootje of iets anders met daarop te zien, de dagelijkse dingen, zoals, de was, koffiezetten, enz enz.
Dit is dus mijn uitwerking geworden. Er moet nog een stukje tekst op maar daar zat ik nog even mee in mijn maag omdat ik niet zo goed weet waar ik het wil hebben.Maar dit moet er nog op te komen staan, Als er iets is wat bij mijn dagelijkse dingen hoort, is het de dag beginnen met een grote mok thee.5 opmerkingen:

Monique zei

Ze zijn allebei heel erg leuk geworden. En wat een gaaf papier is dat van de dagelijkse dingen. Had je daar speciaal de opdracht voor uitgekozen :)) Het was een hele leuke opdracht dank je voor je inspiratie daarvoor. Ik heb het dan wel weer op het allerlaatste moment in elkaar geknutseld, maar (al zeg ik hetzelf) het boekje is erg leuk geworden.
De uitwerking van je lootje van Allestelt is ook mooi.

Anja (scrappie) zei

Prachtig Rieni zowel je allestelt lootje als ook je SWAT-lootje en dat papier is ook helemaal leuk toch!!!! Oohhh help ik zie veel teveel leuke dingen overal.

Romy zei

Heel erg gaaf allebei! Dat stukje spijkerbroek is ook erg goed gevonden.

Ingen zei

Wat een gave LO's heb je weer gemaakt Rieni :D

Anoniem zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優