woensdag 1 april 2009

Scrappen, alles telt en SWAT

Het is weer woensdag, dus tijd voor alles Telt. We kregen een sketch waar we inspiratie uit moesten halen, en als extra opdracht, gebruik een stukje stof. Ik heb foto's van Koen gebruikt en een stuk spijkerbroek van de broek die hij op de foto aanheeft.




Dit is mijn lay out voor Scrappen with a twist (SWAT) geworden. deze keer hadden we een door mezelf bedachte uitdaging. Maak een lootje of iets anders met daarop te zien, de dagelijkse dingen, zoals, de was, koffiezetten, enz enz.
Dit is dus mijn uitwerking geworden. Er moet nog een stukje tekst op maar daar zat ik nog even mee in mijn maag omdat ik niet zo goed weet waar ik het wil hebben.Maar dit moet er nog op te komen staan, Als er iets is wat bij mijn dagelijkse dingen hoort, is het de dag beginnen met een grote mok thee.



4 opmerkingen:

Monique zei

Ze zijn allebei heel erg leuk geworden. En wat een gaaf papier is dat van de dagelijkse dingen. Had je daar speciaal de opdracht voor uitgekozen :)) Het was een hele leuke opdracht dank je voor je inspiratie daarvoor. Ik heb het dan wel weer op het allerlaatste moment in elkaar geknutseld, maar (al zeg ik hetzelf) het boekje is erg leuk geworden.
De uitwerking van je lootje van Allestelt is ook mooi.

anja curvers zei

Prachtig Rieni zowel je allestelt lootje als ook je SWAT-lootje en dat papier is ook helemaal leuk toch!!!! Oohhh help ik zie veel teveel leuke dingen overal.

Romy zei

Heel erg gaaf allebei! Dat stukje spijkerbroek is ook erg goed gevonden.

Unknown zei

Wat een gave LO's heb je weer gemaakt Rieni :D

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...